Menu
A+ A A-
  • Kategoria: Uutiset

Ideoita kesäkattaukseen kotona ja pihalla

omenapuu"yhteistyössä Hintaseurannan alennuskoodisivuston kanssa" Aivan kuten aina ennen juhlia ja juhlapyhiä, myös kesän lähestyminen saa ajatukset sisustamiseen. Enkä tarkoita sohvia ja verhoja, vaan pihaa, parveketta, grillausnurkkausta – kohteita, joissa kesää mieluiten viettäisi.

Pihalla olen jumiutunut yhteen teemaan: bistroon. Idean tähän sain aikoinaan kaukokaipuusta, siitä kun ajatukset liisivät Italiaan ja Ranskaan, niiden ihaniin bistroihin ulos katettuine pöytineen.

Toteutus on helppo, sillä suureksi osaksi tunnelman luo punaruutuiset pöytäliinat ja terassin ylle vedetyt valaisinnauhat. Haaveilen myös riisipaperipalloista tai iloisen värisestä lippuviiristä, mutta olen liian laiska niitä asettelemaan ja taas 

riisipallot kopio

irrottamaan sadesään sattuessa. No, pari kankaista, aurinkokennolla toimivaa sentään laitoin kuistille, räystään suojaan.

Nyt haluan jotain uutta ja tunnelmaltaan aivan erilaista. Siihen löytyi idea upeasti kukkivasta omenapuusta. Hopeanharmaa talo valkoisine puitteineen näytti kukkivan omenapuun kanssa höyhenen kevyeltä, melkein satumaiselta.

Tänä kesänä kattaisin vaalean harmaan ja valkoisen väreillä, ja ehkä ruutujen sijasta tällä kertaa pallokuosilla. Pihakattauksesta tulee kuin unelma. Tuotteet löysin verkkokaupasta ja alennuskupongin täältä. Ehkä jatkan samaa teemaa myös sisällä.

bistrokattaus kopio

 

Evstekysely END-->