Menu
A+ A A-
  • Kategoria: Uutiset

Café au lait ja croissant, kiitos!

ranskalainen aamiainen"yhteistyössä Saleduckin kanssa"
Pääsisipä tällaisen tilauksen tekemään paikan päälle, Ranskaan. Pariisiin, Nizzaan tai melkeinpä minne vain. Kadunvarren kahvilassa, lämpimässä ilmassa nautittuna tämä yhdistelmä toimii.  

Silmäilin sivustoa, joka tarjoaa esimerkiksi ebookersiin alennuksia, josta matkoja voi vertailla ja varata; siitä se matkakuume taas alkoi. Välimeren läheisyys vie voiton ja siksi Nizza on tullut valittua useammankin kerran. Mieluiten joko ennen kesäkautta tai syksyllä, jolloin välttyy ihmistungoksilta ja liian pakahduttavalta kuumuudelta.

Promenade des Anglaisin rantaravintolat ja Lido Plage
Rakastan meren suolaista tuoksua ja merenrannan ravintoloita. Ravintolat aurinkovuoteineen ovat oikea klassikko ja niissä huokuu kylpyläkaupungin aristokraattinen rivieratunnelma. Kokeilimme useita, mutta suurimman vaikutuksen teki kuuluisa – ja kallis – Lido, joka sijaitsee maineikkaan Palais de la Mediterranee -hotellin edustalla.

Rantaravintoloiden kävelytien varrella oleviin hinnastoihin kannattaa tutustua ennen ravintolaan siirtymistä, ja valita mieleinen sen mukaan mitä aikoo tilata. Lidossa vierailu alkoi hieman oudosti, mutta lopputulos oli huikea. Ravintola on jaettu erilaisiin osiin, joissa on omat ruokalistansa. Yksi osio on varattu ravintolamenusta tilaaville, toinen pientä suolaista ja raikastavia juomia tilaaville, jne. Me halusimme wifi-yhteyden ja jotain pientä suolaista, joka lopulta onnistui ravintolan parhaimmalla paikalla, aivan kuohuvien aaltojen äärellä. Pizza oli hyvä ja auringonlasku huikea, lasku myös. Jälkkäriksi sopi kävelykadun kojusta ostetut macaronsit.

Käy tykkäämässä meitä Facebookissa, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät meidät myösTwitteristäPinterestistäGoogle+ -sivuilta ja Instagramista.  #ruoka ja juoma.

Lido plage

macarons

Lido pizza ranta

Lido pizza

Lido kuitti

 

Evstekysely END-->