Menu
A+ A A-
  • Kategoria: Uutiset

Nyt vihertää! Oma keittiöpuutarha tuo iloa

taimet1On taas se aika vuodesta, jolloin ajatukset pyörivät kasvihuoneen ja parvekkeen viljelyissä. Tämä talvi on ollut siitä hauska, että Herbie (kuva alla) on luonut tätä iloa jo koko talven. Ihanaa syödä tuoreita vihanneksia, jotka säilyvät rapsakoina ja maistuvat ihanilta suoraan altaasta napattuna.

Istutin kesää varten neljää eri tomaattilajiketta - olemmehan tomaattien suurkuluttajia - sekä yrttejä, salaattia ja chiliä. Myöhemmin multaan pistellään vielä kasvihuonekurkun ja ystävältäni viime syksynä saaduista jättikurpitsoista tallennetut siemenet. Siitä se kausi lähti alkuun.

Tänä keväänä uutta oli kasvatuspussi, johon oli todella kätevä laittaa tomaatit kasvamaan (kuvassa keskimmäisenä). Niitä aion hankkia vielä lisää. Samoin kasvihuoneeseen hankin tällä kertaa myös mitoiltaan toimivampia, tosin hieman pienemmällä multamäärällä olevia, GreenCaren kasvusäkkejä.

Sanotaan, että kotipuutarhojen avulla voitaisiin ratkaista maailman nälänhätä. Niin tai näin, suosittelen kasvattamaan omaa ruokaa. Se on ekologista, hauskaa, edullista, maistuvaa, elämys, hyvä harrastus ja erityisen tärkeä lapsiperheissä, jolloin lapset oppivat juuri oikealla tavalla arvostamaan hyviä raaka-aineita ja ruokaa ylipäätänsä.

Käy tykkäämässä meitä Facebookissa, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät meidät myösTwitteristäPinterestistäGoogle+ -sivuilta ja Instagramista.  #ruoka ja juoma.

kasvihuone

Kurpitsa1

taimet herbie2

Evstekysely END-->