Menu
A+ A A-
  • Kategoria: Uutiset

Padat ja kattilat soimaa - kevään uutuuksia

akseliherleviruokaa1Pääsin maistelemaan Top Chef -voittaja Akseli Herlevin aasialaisvaikutteista noutopöytää ja tutustumaan kevään uutuuksiin. Salaattikääröissä ja kalatacoissa ei maussa ujosteltu. Salaatinlehdille tehdyt "tacot" ovat suosikkejani niiden keveyden vuoksi. Pippurinen sikurisalaatti tai pieni lehtisalaatti toimivat muotonsa puolesta parhaiten. Romaine ja cosmopolitan -salaateista saa suurempia annoksia.

Kevään ja kesän uutuuksissa on paljon perhosaihetta, johon ihastuin itsekin: ihanan kesäisiä. Olisipa kiva sisustaa grillausterassi tällä teemalla. Servettejäkin löytyi samaan teemaan. 

Padat ja kattilat soimaa, niitä on aina kiva hankkia, vaikka tilaa vievätkin keittiöstä. Niin kävi myös tällä reissulla. Olen paistinpannuissa käyttänyt lähinnä Tefalin tuotteita. Yksi oli jälleen tullut palvelusvuosiensa päähän, joten uuden paistinpannun löytyminen oli juuri paikallaan. Tämä oli uusi tuttavuus, joka yllätti laadullaan. Paistinpannu on valualumiinia ja sen pinnalla on keraaminen pinnoite. Kahva ei ole puuta, mutta erittäin mukava otteeltaan - ja kestää 180-asteisessa uunissakin. Paistinpannu käy monille eri liesityypeille. Saatan käydä hankkimassa tästä myös isomman koon, sen verran hyvältä tuntui käytössä. 

Olin juuri tuonut Virosta pienen keraamisen padan, joka on sopivan kokoinen dippiruualle tai yhden hengen padaksi. Plussaa siinä oli iloisen väriset kannet. Löysin tuosta padasta seuraavan koon, todella näppärän, 1,5 l padan. Keraamisen padan voi käyttää myös mikrossa, joka ei valurautapadoilla onnistu. 

Mukaan lähti myös eläinserveteistä lampaat, joilla aion kattaa pääsiäispöydän.

Käy tykkäämässä meitä Facebookissa, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät meidät myösTwitteristäPinterestistäGoogle+ -sivuilta ja Instagramista.  #ruoka ja juoma.
akseliherleviruokaa2terassi1terassi2terassi3perhosservetitelainservetitpadat ja pannut

Evstekysely END-->