Menu
A+ A A-

Herkulliset katkarapuleivät

Helppo illanistujais- tai herkutteluruoka. Sekoita ainekset valmiiksi ajoissa, nosta pöytään ja nauti.

Tarvitset:

vaaleaa paahtoleipää
margariini
katkarapuja (kuorittuja)
1 purkki kermaviiliä (ei kevyt)
tuoretta tilliä
sitruunaa
valkopippuria, suolaa, sokeria

Tee näin:

1. Sulata katkaravut lävikössä huuhtomalla niitä välillä kylmällä vedellä.

2. Mausta kermaviiliä kevyesti valkopippurilla ja suolalla, lisää pieni ripaus sokeria halutessasi.

3. Sekoita sulaneet ja valutetut katkaravun pyrstöt kermaviilikastikkeeseen ja laita jääkaappiin jäähtymään.

4. Tarjoile: Paahda leipä, voitele kevyesti. Päälle katkarapuseosta, tillisilppua ja purista päälle hieman sitruunaa. Nauti!

Vinkki: Katkarapukastikkeen voi tehdä myös kevytkermaviilistä, mutta silloin sen koostumus on ohuempaa. Kastike valuu helposti pois leivältä. Itse makuun kermaviilin keveys ei vaikuta sanottavasti.

Evstekysely END-->