Menu
A+ A A-

Sitruunainen kurpitsahillo "lemon curd"

kurpitsahilloPurkillinen kultaa sopii vaikka lahjaksi. Se maistuu paahtoleivällä, juustojen kanssa tai kakun täytteenä. Maku oli huikea ja muistutti lemon curdia.

Tarvitset:
1 250 g kurpitsakuutioita
3 sitruunaa
kardemummaa
2 rkl vaniljasokeria
1 kg hillosokeria

Tee näin:
1. Laita kurpitsakuutiot, sitruunoiden keltainen ulkokuori raastettuna, pienen pieni ripaus kardemummaa, vaniljasokeri, sitruunan lihat pilkottuina sekä hillosokeri kattilaan. Lisää pieni loraus vettä (0,5 dl), jotta hillo ei pala pohjaan. Sekoita.
2. Anna porista pienellä lämmöllä 30-40 minuuttia välillä sekoittaen.
3. Hienonna sauvasekoittimella tai blenderillä. Voit myös paseerata hillon siivilän läpi.
4. Purkita kuumiin tölkkeihin ja sulje kannet tiiviisti.

Käy tykkäämässä meitä Facebookissa tai Instassa, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät meidät myös Twitteristä ja Pinterestistä. #ruoka ja #juoma.

Evstekysely END-->