- Kategoria: Arjen nopeat
Helppo ja nopea herkku: croissant
Pikaratkaisu glögin seuraksi. Tästä ei leipominen enää helpotu. Näitä aineksia kannattaa pitää aina kaapissa valmiina. Suklaatäytteellä saat ihania suolasen-makeita herkkuja, juusto- ja kinkkuviipaleella suolaisen välipalan.
Tarvitset:
1 pkt (240g) valmista Croissant- taikinaa
suklaata
1. Avaa taikinapakkaus ohjeen mukaan.
2. Irrota taikinapalat toisistaan ja levitä paloille haluamaasi suklaata.
3. Kääri taikinapalat rullalle ja paista croissantit 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Varo, etteivät croissantit tummu liikaa. Saat kauniin pinnan, jos sivelet kananmunaseosta croissanttien päälle ennen paistamista.
Vinkki: Halutessasi voit koristella jäähtyneet suklaacroissantit sulatetulla suklaalla ja rouheella. Tai sirottele niiden pintaan lunta eli tupsuttele tomusokeria siivilän läpi.
Kuva: Fazer