Menu
A+ A A-

Herkullinen halpa keitto

Peruna, sipuli ja pakastemaissia pakastettuna tai säilykkeenä. Siinä perusainekset helppoon ja ruokaisaan keittoon, jonka raaka-aineet eivät paljoa maksa. Lisämakua ja suolaisuutta tuo pekonisilppu. Myös kinkun loput sopivat pekonin tilalle.

Tarvitset:

1 peruna
1 sipuli
2 dl/200 g maissia
paistettua pekonisilppua
3,4 dl kana- tai vihanneslientä
4 dl maitoa
persiljasilppua
mustapippuria

Tee näin:

1. Paista kevyesti 2-3 siivua pieneksi pilkottua pekonia. Lisää pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli ja peruna ja paista kunnes sipuli alkaa pehmetä ja muuttua läpikuultavaksi.

2. Lisää liemi ja maito paistokseen ja kuumenna kiehuvaksi.

3. Keitä niin kauan kunnes perunat ovat pehmenneet ja kypsiä (noin 5 minuuttia).

4. Lisää maissi ja anna kiehua vielä hetki. Lisää mausteet.

Vinkki: Jos keiton liemi ei mahdu paistinpannulle, siirrä paistetut vihannekset ja pekoni kattilaan ja jatka keiton valmistusta siinä.

Evstekysely END-->