Menu
A+ A A-

Reseptit

MITÄ KAIKKEA VOI GRILLATA?

kesakurpitsapizzaMitä voi grillata? No, melkeinpä mitä vaan. Kattava opas löytyy täältä:
https://ruokamenot.fi/.../viikonlopunhe.../312-grillaamisen-opas

Laita Ruokamenot seurantaan  Facebookissa, Instassa, Twitterissä, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät paljon vinkkejä kotiin myös Pinterestistä nimellä Mamazmagazine.  #ruoka ja #juoma.

#keittiöulos #grillaaminen #grillausohje #kotiruoka #helleruoka #ruokamenotfi #ruoka kuva Atria

Aurinkoista juhannusta! Tässä helpot perinnevinkit juhannuksenviettoon.

mansikat suklaa kopioJuhannus on valon juhla ja parhaimmillaan jos säät suosivat. Minulle juhannus tarkoittaa monia perinteitä, niin ruokaan kuin juhannuksen viettoon liittyviä. Lue helpot juhannusvinkit ja juhannusperinteistä täältä.

Laita Ruokamenot seurantaan  Facebookissa, Instassa, Twitterissä, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät paljon vinkkejä kotiin myös Pinterestistä nimellä Mamazmagazine.  #ruoka ja #juoma.

Pizzaperjantai - Rosson kastikkeella alusta asti tai pikana

pizza-perjantaiItsetehty pizza ja perjantai-ilta <3 Tätä Rosson kastiketta on sanottu paremmaksi kuin Rossossa, vaikka heidän reseptinsä onkin.

Jos viikko on ollut rankempi, kannattaa valita oikoreitti ja valita pohjaksi rieska, tortillaletut tai ruisleipä. Ruisleivästä saa terveellisiä pizzoja, koska voitelun sijasta se sivellään kevyesti ketsupilla. Ruisleipäpizzan kypsentämiseen riittää mikroaaltouuni.

Katso pizzan ja Rosson pizzakastikkeen resepti täältä.

Laita Ruokamenot seurantaan  Facebookissa, Instassa, Twitterissä, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät paljon vinkkejä kotiin myös Pinterestistä nimellä Mamazmagazine.  #ruoka ja #juoma. Kuva BigstockPhoto

 

Uhka vai mahdollisuus? Lidlin valmispizza tuunattuna

tuunattu pizza 3Kaikkien kokkaamisten ja leipomisten väliin on hyvä ottaa oikoreittejä. Pakastimesta löytyi kolmen pizzan valmispakkauksia, josta yksi päätyi uuniin pari päivää sitten. Jösses miten vaatimattoman makuista - ja näköistä. Katso alta mitä tarkoitan!

Seuraavalla kerralla teimme saman, mutta päälle 2 tuoretta parsaa pitkittäin halkaistuna neljään osaan, 1 keltasipuli ja tomaatti viipaloituna. Päälle kevyesti oliiviöljyä, mustapippuria ja vähän kuivattua rouhittua chiliä. Lopuksi päälle sitä juustoa mitä löytyy. Kyllä kannatti. Varsinkin parsan antama raikas maku ja koko pizzan mehukkuus teki vaikutuksen. Jatkoon!

tuunattu pizza 2Laita Ruokamenot seurantaan  Facebookissa, Instassa, Twitterissä, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät paljon vinkkejä kotiin myös Pinterestistä nimellä Mamazmagazine.  #ruoka ja #juoma.

 

tuunattu pizza 1

Mitä etätoimistolla tänään syötiin? Katso stoorista

david lynch kahviEilen paistettiin pari piirasta tämän päivän eväiksi. Se sujuu aika näppärästi ja nopeasti, kun ottaa avuksi Myllyn Paras valmistaikinat (tämä ei ole ostettu juttu, vaan ihan omia vakiovalintoja).

Makea piiras tehtiin Pirkka-pakastemustikoilla, kourallisella itsekerättyjä puolukoilla ja vaniljan makuisella täytteellä. Suolaiseen tuli pekonia ja paljon sipulia. Kummankin täyte tehtiin kermaviilistä.

Hyvää tuli ja maistui David Lynchin luomukahvin kanssa erinomaiselta. Kyllä taas jaksaa!

Laita Ruokamenot seurantaan  Facebookissa, Instassa, Twitterissä, niin saat vinkit aina heti tuoreeltaan. Helppo tapa säästää rahaa ja syödä hyvin. Löydät paljon vinkkejä kotiin myös Pinterestistä nimellä Mamazmagazine. 

piiraat2

#ruoka ja #juoma. #pirkka #myllynparas #valio #davidlynch #kahvi #pysytäänkotona

piiraat1

Evstekysely END-->